Weer een succesvolle netwerkbijeenkomst!

2 minuten

Afgelopen 19 oktober werd de netwerkbijeenkomst ouderenzorg weer gehouden. Met het thema ouderenmishandeling hadden wij een interessant en actueel onderwerp te pakken. Het is een onderwerp dat veel professionals aan het hart gaat en dit was te merken.

Voor deze avond waren de sprekers Sonja Mannaart (verpleegkundig specialist AGZ), Sarah Prins (netwerk coördinator Veilig Thuis) en Avalon Valstar (vertrouwensarts Veilig Thuis) aanwezig. Op interactieve wijze is er meer bewustwording rondom ouderenmishandeling gecreëerd. Praktijkmedewerkers weten nu waar zij op moeten letten bij het signaleren, maar ook hoe om te gaan met hun eigen gevoel in moeilijke situaties en waar zij terecht kunnen bij vragen of een ‘’niet pluis gevoel’’.

De opkomst was goed en de deelnemers hebben de bijeenkomst gemiddeld beoordeeld met een 8,4! Daarnaast krijgen wij veel complimenten over de catering en worden de sprekers als zeer prettig ervaren met een gemiddeld cijfer van een 8,3.

Citaat deelnemer: ‘’Ik vond het een zeer informatieve avond en ga de gegeven tips zeker bespreken bij ons in de praktijk. Mogelijk kan ik ze meteen al toepassen op een actuele casus!’’.

Heb je zelf nog een leuk thema of tips voor onze netwerkbijeenkomst? Laat het gerust weten!

Donna Bakker

Praktijk Coördinator 06-51074408 d.bakker@hzwhuisartsenzorg.nl