Vacatures

We hebben regelmatig verschillende vacatures.

Staat de vacature die je zoekt er niet tussen, maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur ons gerust een open sollicitatie. Lees ook de verhalen van een aantal collega’s over hun werk én waarom werken in de zorg bij HZW zo leuk is.

Vacature Coördinator (projecten) Huisartsen Spoedpost (20 uur)

Droom jij van een baan waarbij je bijdraagt aan het ondersteunen van de eerstelijnszorg in de regio Zaanstreek Waterland? Als Coördinator Huisartsenspoedpost kom je ons voor een jaar versterken om een aantal projecten die helpen bij het verder ontwikkelen van de Huisartsen Spoedpost op te pakken.

Bekijk de vacature

Vacature Medisch beleidsadviseur ( 8 – 16 uur)

Je bent verantwoordelijk voor het signaleren, inventariseren en adviseren over medisch inhoudelijke ontwikkelingen in de huisartsenzorg zodanig dat de kwaliteit van de huisartsenzorg in de regio nu en in de toekomst geborgd blijft. De vacature is inclusief transmuraal coördinatie Zaanstreek.

Bekijk de vacature

Vacature Triagist in opleiding

Heb je geen diploma voor triagist? Geen probleem! Wij leiden je op als je een zij-instromer bent uit de zorg.

Bekijk de vacature

Vacature Triagist

Wij zoeken triagisten (aantal uren/diensten zijn bespreekbaar) voor de Huisartsenpost Zaanstreek en voor de Huisartsenpost Waterland.

Bekijk de vacature

Vacature Bestuurslid

Per 2024 zullen 2 bestuursleden afscheid nemen en daarmee komt er zowel voor een Zaanse als een Waterlandse huisarts een plek vrij. Ook zouden we daarnaast graag zien dat een in de regio werkzame waarnemer tot het bestuur toetreedt.

Bekijk de vacature

Annet Butter-Duits

HR-adviseur 075-2010221 solliciteren@hzwhuisartsenzorg.nl