Durf jij de uitdaging aan?

3 minuten

Luisteren naar elkaar, bij praktijk Nieuwendam

Afgelopen zomerperiode hebben enkele wijkteams uit Zaanstad en huisartsenpraktijk Nieuwendam hun hoofd gebroken over de aanwijzingen bij de escaperoom ‘Er is geen escape’.

“We hebben er van genoten, het was heel leuk gedaan”

“Het was erg geslaagd!”

Op 18 oktober heeft Ageeth Nolet de zolder van huisartsenpraktijk Daan & Van Ardenne omgetoverd tot een spooky escaperoom, waarbij aan de hand van allerlei aanwijzingen de code gekraakt moest worden.

De 4 huisartsen, 2 POH’s en de praktijkmanager toonden zich een hecht en goed ingewerkt team, waarbij samenwerken, luisteren naar elkaar en zoeken naar mogelijke oplossingen hoog in het vaandel stonden. En laten dat nou precies de kernwaarden zijn van Positieve Gezondheid

Het resultaat van deze geoliede samenwerking is dat Team Daan & Van Ardenne een toptijd heeft neergezet van 30 minuten en 16 seconden: een record in Zaanstreek Waterland!

Na afloop is er nog wat nagepraat over Positieve Gezondheid en zijn er kleine en grote successen gedeeld. Mooi om te horen.

Samen zoeken naar oplossingen

Daan & Van Ardenne

Interesse?

Ga jij met je team de uitdaging aan en verbeter je de tijd van Team Daan & Van Ardenne? Neem contact met ons op om een datum in te plannen.

Ageeth Nolet

Projectcoördinator Positieve Gezondheid 075-2010221 a.nolet@hzwhuisartsenzorg.nl