Bezoek aan HAGRO-overleggen in Zaanstad

3 minuten

Op 20 september sloten Arzu Milli (voorzitter HZW bestuur) en Saskia Jonker (Wijkcoördinator Zaanstad Noord, Oostzaan en Wormer) aan bij het HAGRO-overleg Koog/Zaandijk/Wormerveer. Arzu en Saskia waren 25 september te gast bij HAGRO Krommenie.

Op de foto v.l.n.r. HAGRO Koog/ Zaandijk/ Wormerveer: Huisartsenpraktijk de Plataan en Huisartsenpraktijk Wormerveer, Arzu Milli (bestuur HZW) en Saskia Jonker (wijkcoördinator HZW).
Op de foto v.l.n.r. HAGRO Krommenie: Huisartsenpraktijk Krommenie, Huisartsenpraktijk Huijbens, Huisartsenpraktijk Mahler, Huisartsenpraktijk Roukema en Munnik, Huisartsenpraktijk Timperley, Huisartsenpraktijk Hamers, Arzu Milli (bestuur HZW) en Saskia Jonker (wijkcoördinator HZW).

Waarom sluit HZW graag aan bij een HAGRO-overleg?

“Het is ook aan ons, het bestuur, om meer betrokkenheid te creëren,” vertelt Arzu. “Samen met de wijkcoördinatoren gaan we de HAGRO-overleggen bezoeken. Peilen wat de verwachtingen zijn. Kijken waar er ondersteuning nodig is. Wat kunnen we als HZW voor je doen? Dit is waardevol voor het bestuur, maar ook voor de HAGRO! Goede vertegenwoordiging van huisartsen in de regio Zaanstreek Waterland kan immers alleen goed als we iedereen spreken.”

We gaan alle HAGRO’s bezoeken.

Vraag voor het bestuur?

Marieke Kat

Directie- en bestuurssecretaresse 075-2010221 m.kat@hzwhuisartsenzorg.nl

Welke wijkcoördinator hoort bij mijn wijk?

Daniëlle Ofman

Wijkcoördinator Zaandam 06-45462262 d.ofman@hzwhuisartsenzorg.nl

Saskia Jonker

Wijkcoördinator Zaanstad Noord, Oostzaan en Wormer 06-23999817 s.jonker@hzwhuisartsenzorg.nl

Pien Huijgens

Wijkcoördinator Purmerend, Beemster & Landsmeer 06-83528816 p.huijgens@hzwhuisartsenzorg.nl

Candy Smit

Wijkcoördinator Waterland 06-57537137 c.smit@hzwhuisartsenzorg.nl