Workshop Lean Eén-punts-lessen (EPL)

Ga tijdens deze workshop gelijk aan de slag met het maken van een Eén-punts-les!

Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst Inschrijven

Worden bepaalde taken niet door iedereen op dezelfde manier uitgevoerd? Blijven jullie elkaar vragen hoe iets ook alweer moet?

Zijn de protocollen in jullie praktijk erg lang en bestaan ze voornamelijk uit tekst? Of kost het medewerkers in de praktijk veel tijd om een protocol uit te voeren omdat het protocol niet duidelijk genoeg omschreven is?

Volg dan deze workshop! In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van duidelijke, gestructureerde één-punts-lessen!

Voorbereiding

Neem als voorbereiding een protocol / werkinstructie mee waar je graag een één-punts-les van wilt maken. Neem ook de benodigde materialen of foto’s van materialen en apparatuur mee waarvoor het protocol bedoeld is.

Aanmelden

Gratis voor alle zorgverleners uit de regio Zaanstreek en Waterland

  • Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Check altijd je spambox. Geen bevestiging betekent dat de inschrijving niet gelukt is. Probeer het opnieuw of neem contact op met de scholingscoördinator HZW
  • Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden van HZW. Kun je de scholing toch niet bijwonen? Kosteloos annuleren kan tot 5 werkdagen voor de scholing via scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl.

We starten de avond om 17.30 uur met een buffet

Inschrijven voor deze cursus/bijeenkomst

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox, heb je deze niet ontvangen, controleer je spam box.

Inschrijven
Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst
Locatie van de cursus Kantoor HZW, Mercuriusweg 4, Wormer
Datum en tijd Dinsdag 25 juni • 18:00 - 20:00