Ontregel de zorg

Wordt het bij jullie ook drukker en drukker? En heb je het gevoel dat alle zorgvragen op jouw bordje terechtkomen? Samen willen we werken aan efficiëntie en menselijke zorg, met meer focus op mensen, niet op papierwerk.

Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst Inschrijven

Tijdens deze nascholing focussen we op het creëren van meer tijd voor het echte werk en de patiënten, door de rompslomp te verminderen. Samen kijken we naar manieren om door de bomen (vragen) het bos weer te zien en obstakels in de zorg weg te nemen.

Schrijf je snel in voor deze praktische nascholing, waarbij er veel ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen en het krijgen van handvaten om efficiënter te werken. Want samen streven we naar zorg zonder obstakels.

Sprekers

  • Hanneke Verlinden | huisarts
  • Zuleyha Orhan | doktersassistente

Aanmelden

Gratis voor zorgverleners uit de regio Zaanstreek en Waterland.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Check altijd je spambox. Geen bevestiging betekent dat de inschrijving niet gelukt is. Probeer het opnieuw of neem contact op met de scholingscoördinator HZW

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden van HZW. Kun je de scholing toch niet bijwonen? Kosteloos annuleren kan tot 5 werkdagen voor de scholing via scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl.

We starten de avond om 17.30 uur met een buffet.

Inschrijven voor deze cursus/bijeenkomst

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox, heb je deze niet ontvangen, controleer je spam box.

Inschrijven
Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst
Locatie van de cursus Kantoor HZW, Mercuriusweg 5, Wormer
Datum en tijd Woensdag 29 mei • 18:00 - 20:00