Online training: Samen Triëren

Deze scholing is uitsluitend toegankelijk voor huisartsen. Accreditatie: 6 punten

Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst Inschrijven

“Door alle interactie tussendoor had je niet het gevoel dat het een digitale scholing was”

Programma

Samen Triëren is gericht op de gemeenschappelijke taal en begrip van triage (denken in toestands- beelden en urgentie). Dit vormt de basis voor effectieve samenwerking met de triagist.

De scholing bestaat uit het samen analyseren van (geanonimiseerde) triagegesprekken. Dit bouwt op naar het belangrijke en kwetsbare overlegmoment waarin de regiearts samen met de triagist besluit tot de definitieve urgentie en/of het vervolgbeleid. Een groot deel van de training is gewijd aan het op een goede manier kunnen gebruiken van en oefenen met het Houvast© voor gestructureerd en urgentiegericht overleg. Opdat deze ‘barrière’ bedoeld om het triage- en zorgproces in goede banen te leiden ook écht werkt!

Deelname

In deze training worden huisartsen samen met triagisten getraind. Er is daarom per training maar beperkt plek (7 personen)! Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Aanmelden

De training is gratis voor huisartsen uit de regio Zaanstreek en Waterland.

LET OP: Voor deelname aan deze online training moeten deelnemers de e-learning “Telefonische triage” hebben afgerond. Deze e-learning duurt 180 minuten en is voor 3 punten geaccrediteerd. 

Na aanmelding ontvang je binnen 7 werkdagen een instructiemail van College24 voor toegang tot deze e-learning. Heb je de e-learning Spoed = Spoed aangevraagd? Dan wordt deze e-learning aan deze inlog toegevoegd. 

Accreditatie

Totaal 6 punten voor huisartsen bij afronding van e-learning en online training

Lees ook het artikel “Samen triëren is écht een interactieve scholing”.

Inschrijven voor deze cursus/bijeenkomst

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox, heb je deze niet ontvangen, controleer je spam box.

Inschrijven
Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst
Locatie van de cursus ONLINE, via Zoom
Datum en tijd Woensdag 27 maart • 18:30 - 21:00 Dinsdag 9 april • 18:30 - 21:00 Woensdag 29 mei • 18:30 - 21:00 VOL Maandag 17 juni • 18:30 - 21:00 VOL Dinsdag 2 juli • 18:30 - 21:00 Woensdag 18 september • 18:30 - 21:00 Maandag 11 november • 18:30 - 21:00 Maandag 2 december • 18:30 - 21:00