Vacature Praktijkbegeleider Huisartsen Spoedpost 5 uur/week 

Wij zoeken voor een periode van minimaal 7 maanden vanwege ziekte een Praktijkbegeleider Huisartsen Spoedpost voor gemiddeld 5 uur per week. De taken van de Praktijkbegeleider kunnen een mooie, uitdagende uitbreiding zijn van het takenpakket van een gediplomeerde Triagist. 

Wat doe je zoal als Praktijkbegeleider? 

Binnen de Huisartsen Spoedpost ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van Kandidaat Triagisten tijdens het opleidings- en (her-) certificeringstraject. Jij bewaakt de opleidingstrajecten en volgt de ontwikkelingen vanuit InEen betreffende de opleiding van Kandidaat Triagisten en zorgt ervoor dat deze worden toegepast binnen HZW. Je begeleidt en coacht onze Kandidaat Triagisten  bij triagewerkzaamheden, voert periodiek auditgesprekken, evaluatie- en beoordelingsgesprekken over triagewerkzaamheden ter voorbereiding op het diploma. Je leert Kandidaat Triagisten de eigen verantwoordelijkheid voor het leerproces. Natuurlijk ben jij degene die de Kandidaat Triagisten weten te vinden voor functie-inhoudelijke vragen over opleiden. 
Als Praktijkbegeleider heb je direct contact met de Teamleiders van de Huisartsen Spoedpost en de Manager Spoedzorg. 

Wie ben jij en wat neem je mee? 

  • MBO4-diploma aangevuld met het diploma Triagist.
  • Een door InEen goedgekeurd aanvullend certificaat voor praktijkbegeleiding voor Triagisten of de bereidheid dit te behalen.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in de Huisartsenzorg of een vergelijkbare werkomgeving en ruime ervaring als Triagist.
  • Kennis en ervaring op het gebied van begeleiden, coachen en opleiden.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. 

Wie zijn wij?

Voor de huisartsenpraktijken in de regio Zaanstreek en Waterland verlenen en organiseren wij de ketenzorg voor chronische aandoeningen en verzorgen wij (na)scholingen en bijeenkomsten, projecten en zorginnovaties voor huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners.

Daarnaast organiseren en faciliteren wij de Huisartsen Spoedposten in Zaandam en Purmerend. De Huisartsen Spoedposten zijn geopend in de nacht-, avond- en weekenduren voor dringende klachten die niet kunnen wachten totdat de eigen huisarts weer aanwezig is.

We werken nauw samen met aangesloten huisartsenpraktijken, apothekers, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuisorganisaties, gemeentes. Ons aandachtsgebied telt ongeveer 330.000 inwoners in de regio, 2 Huisartsenspoedposten, 134 praktijkhoudende huisartsen en 95 huisartsenpraktijken.

Onze kernwaarden: samenwerken, optimisme en ontwikkeling

Wij hebben elkaar nodig om onze doelen te bereiken. Wij ontwikkelen onszelf en onze organisatie continue door scholing, training en ervaringen om onszelf, onze organisatie en de huisartsenzorg te versterken. En bovenal motiveren, inspireren en stimuleren we elkaar hierin.

Wat bieden wij? 

  • Een tijdelijk contract van 7 maanden, mogelijk met verlenging.
  • Salaris conform schaal 6 CAO Huisartsenzorg (€ 3.085 – € 4.171).  
  • Je werkt deels tijdens kantooruren en deels tijdens de ANW op de Huisartsen Spoedpost van Zaandam en Purmerend.
  • Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. eindejaarsuitkering 8,33%, vakantiegeld 8%, pensioenregeling bij PFZW, reiskostenvergoeding.
  • Contracturen van 5 uur gemiddeld per week. 

Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie via de mail ter attentie van Annet Butter-Duits. 

Meer informatie? 

Lijkt het je leuk, maar heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met ons.

Annet Butter-Duits

HR-adviseur 075-2010221 solliciteren@hzwhuisartsenzorg.nl

Wij hebben de zorgvuldige overweging gemaakt de werving en selectie zelf te doen. Eventuele voorstellen van wervings- en selectiebureaus worden derhalve niet in behandeling genomen. Verdere acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.