Vacature Planner Personeel Spoedzorg (24-28 uur)

De (eerstelijns)zorg is volop in ontwikkeling. Zo ook onze organisatie! Ter uitbreiding van ons dynamische team zijn wij per direct op zoek naar een Planner Personeel Spoedzorg – (24-28 uur per week)

Ben jij een geboren puzzelaar die blij wordt van plannen en organiseren? Ben jij onze rots in de branding bij het sluitend krijgen van de dienstroosters op de twee huisartsenposten? Dan ben jij de hands-on planner die wij zoeken! Solliciteer nu bij Huisartsenzorg Zaanstreek Waterland (HZW).

Wat houdt deze functie in?

Als Planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct opstellen en communiceren van de dienstroosters voor de twee Huisartsenposten. Dit doe je op basis van vastgestelde basisroosters en het oplossen van concrete/acute problemen in de planning. Hierbij houd je (waar mogelijk) rekening met de wensen van de betrokkenen en zorg je voor een goede, evenwichtige verdeling van diensten voor collega’s.

Je bent onderdeel van het team Huisartsenposten Zaanstreek Waterland en je valt functioneel en hiërarchisch onder de Manager Spoedzorg.

Wat ga je als Planner Personeel Spoedzorg doen?

 • Je stelt het dienstrooster op voor de zorgprofessionals van de huisartsenposten en zet openstaande diensten uit;
 • Tijdens kantooruren los je knelpunten en/of hiaten in de bezetting op, bijvoorbeeld bij ziekte of uitval van collega’s;
 • Je doet analyse en geeft verbetervoorstellen (gevraagd en ongevraagd) met betrekking het inrichten, optimaliseren en (door)ontwikkelen van de (plan)processen en werkwijzen;
 • Je analyseert proactief planningsgegevens. Je signaleert met jouw expertise hiaten en/of knelpunten vroegtijdig en bespreekt deze met de teamleiders;
 • Je werkt samen met de praktijkopleider en scholingscoördinator voor een efficiënte planning van de scholing en opleiding binnen het rooster;
 • Je onderhoudt de contacten met medewerkers niet in loondienst/externe partijen voor de invulling van moeilijk invulbare diensten.

Wat vragen wij onder andere van je?

 • HBO-werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal een MBO-4 diploma van een relevante opleiding.
 • 3-5 jaar werkervaring in vergelijkbare functie(s).
 • Ervaring binnen de (spoed)zorg is een pré.
 • Kennis en ervaring met roosterplanningsoftware (Intershift is een pré).
 • Bekend met de ontwikkelingen op het vakgebied.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en in staat om intern en extern goede contacten te onderhouden.
 • De vaardigheid om werkprocessen goed te beschrijven.
 • Je bent enthousiast, flexibel, een doorzetter en daadkrachtig.

Wie zijn wij?

HZW is een eerstelijns-organisatie en wij organiseren en faciliteren de huisartsenposten in Zaandam en Purmerend. De huisartsenposten zijn geopend in de nacht-, avond- en weekenduren voor dringende klachten die niet kunnen wachten totdat de eigen huisarts weer aanwezig is.

Daarnaast verlenen en organiseren wij de ketenzorg voor chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD, hart- en vaatziekten (CVRM) en Ouderenzorg. Tevens ondersteunen wij samenwerkingen met huisartsenpraktijken en overige eerste- en tweedelijnszorg organisaties en de verschillende domeinen (sociaal domein en gemeente). Verder stimuleren en initiëren wij scholingen, projecten en zorginnovaties.

SAMEN is één van onze kernwaarden: we werken nauw samen met aangesloten huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuisorganisatie, gemeentes. Ons aandachtsgebied telt ongeveer 330.000 inwoners in de regio, 2 huisartsenposten, 134 praktijk houdende huisartsen en 95 huisartsenpraktijken.

Door ons team wordt er continu gewerkt aan de doorontwikkeling van ketenzorg, zorgverbetering en ondersteuning van huisartsenposten, huisartsen en huisartsenpraktijken.

Wat bieden wij?

 • Functie voor 24-28 uur per week.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-huisartsenzorg, inschaling in functiegroep 5 afhankelijk van je kennis en ervaring (€ 2.403 – € 3.321 op basis van een 38-urige werkweek). Daarnaast heb je recht op 7,5% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag
 • In eerste instantie een dienstverband voor bepaalde tijd met de intentie voor een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Flexibiliteit en mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.
 • Veel ruimte voor initiatief en creativiteit.
 • Werken met leuke en gedreven collega’s die hart hebben voor de doelgroep en voor elkaar.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer nu!

Stuur je CV en motivatie naar Annet Butter-Duits (solliciteren@hzwhuisartsenzorg.nl) en wie weet zien we je binnenkort op gesprek.

Meer informatie?

Lijkt het je leuk, maar heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact met ons op.

Annet Butter-Duits

HR-adviseur 075-2010221 solliciteren@hzwhuisartsenzorg.nl

Om meer te weten te komen over onze organisatie, check dan de volgende pagina’s:

Wij hebben de zorgvuldige overweging gemaakt de werving en selectie zelf te doen. Eventuele voorstellen van wervings- en selectiebureaus worden derhalve niet in behandeling genomen. Verdere acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.