Vacature Group Controller

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij cijfers én mensen belangrijk zijn? Solliciteer dan nu op deze vacature.

Droom jij van een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een Group Controller voor de HZW Huisartsenzorg. Solliciteer nu op deze uitdagende vacature!

Wat doe je zoal als Group Controller?

Jij bent functioneel verantwoordelijk voor het leiden van de afdeling Finance (3 collega’s). Jouw verantwoording ligt daarnaast in het coördineren van financiële activiteiten, waaronder het opstellen van de maandelijkse, kwartaal- en jaarverslagen, de consolidatie van onze 2 BV’s .

Daarnaast signaleer en beheer je de financiële risico’s van de organisatie en houd je je bezig met het verbeteren van de financiële processen en controles. Natuurlijk is het beheer van het budget, inclusief prognoses en analyses ook onderdeel van jouw taken.

Je beweegt je gemakkelijk op de verschillende niveaus binnen de organisatie en ben jij in staat om goede relaties te onderhouden met andere afdelingen en externe partijen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Finance & ICT.

Wie ben jij en wat neem je mee?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding in finance of accounting
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Controller, Finance manager, teamleider Finance, concern coltroller of soortgelijke functie
 • Hands on mentaliteit; in deze functie acteer je als meewerkend voorman, je bent dus echt onderdeel van het team waaraan je functioneel leiding geeft
 • Ervaring met het leiden van een financiële afdeling
 • Ervaring met consolideren
 • Uitstekende communicatievaardigheden in woord en geschrift;
 • Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail.

Wie zijn wij?

Onze eerstelijnszorg-organisatie organiseert en faciliteert de huisartsenposten in Zaandam en Purmerend. De huisartsenposten zijn geopend in de nacht-, avond- en weekenduren voor dringende klachten die niet kunnen wachten totdat de eigen huisarts weer aanwezig is.

Daarnaast werken wij voor huisartsenpraktijken in de regio Zaanstreek en Waterland, middels het verzorgen van (na)scholing en bijeenkomsten, projecten en zorginnovaties  voor huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners en het verlenen en organiseren van ketenzorg voor chronische aandoeningen. Wij ondersteunen samenwerkingen met huisartsen/huisartsenpraktijken en overige eerste- en tweedelijnszorg organisaties en de verschillende domeinen (sociaal domein en gemeente).

Onze kernwaarden zijn: samenwerken, optimisme en ontwikkeling

Wij hebben elkaar nodig om onze doelen te bereiken. Daarbij ontwikkelen onszelf en onze organisatie continu door scholing, training en ervaringen om onszelf, onze organisatie en de huisartsenzorg te versterken. En bovenal motiveren, inspireren en stimuleren we elkaar hierin.

We werken nauw samen met aangesloten huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorgorganisatie, gemeentes. Ons aandachtsgebied telt ongeveer 330.000 inwoners in de regio, 2 huisartsenposten, 134 praktijk houdende huisartsen en 95 huisartsenpraktijken.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris in overleg, op basis van kennis en ervaring en binnen de CAO Huisartsenzorg.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een pensioenregeling bij PFZW, reiskostenvergoeding en een fietsplan
 • Contracturen van 32 tot 38 uur gemiddeld per week
 • Ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en zelfstandigheid om jezelf en het bedrijf verder te professionaliseren
 • Uitdagende functie in een dynamische werkomgeving met gezellige collega’s

Wil je solliciteren?

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van C.V. ter attentie van Annet Butter naar solliciteren@hzwhuisartsenzorg.nl.

Voor meer informatie over de vacature Group Controller kun je ook contact op nemen met Annet.

Annet Butter-Duits

HR-adviseur 075-2010221 solliciteren@hzwhuisartsenzorg.nl

Wij hebben de zorgvuldige overweging gemaakt de werving en selectie zelf te doen. Eventuele voorstellen van wervings- en selectiebureaus worden derhalve niet in behandeling genomen. Verdere acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.