Voorbereidingen Geriatrisch Netwerk ZAMIZO

2 minuten

V.l.n.r. : Christa van Beek, Idris Brouwer, Arzu Milli-Yilmaz, Anne Mars, Sonja Mannaart, Kees Oele, Daniëlle Ofman, Hanneke Verlinden, Jette Brouns en Hannah Boogaard.
Niet op de foto: Yeun Ying Wong, Frank Broekema, Linda de Ruiter, Monique de Vos en Donna Bakker.

Hagro ZAMIZO heeft de behoefte uitgesproken om samen met HZW de samenwerking met netwerkpartners rondom de ouderenzorg in Zaandam Oost te versterken. Daarom gaan we in september een geriatrisch netwerkbijeenkomst organiseren voor Zaandam Oost.

Op 27 mei jl. zijn we met een aantal huisartsen en POH’s ouderenzorg bijeengekomen. Samen hebben we gekeken naar de behoefte en hoe HZW hierin kan ondersteunen. Wat is de beste vorm voor dit geriatrisch netwerk?

Het enthousiasme van de aanwezigen werd al snel aangewakkerd! Er is behoefte aan een grootse aanpak met meerdere netwerkpartners, zoals onder andere de wijkverpleging en SO, verschillende thuiszorgorganisaties, de wijkagent en de crisisdienst geriatrie. Om alle aanwezigen met elkaar te verbinden kiezen we voor speeddates met een hapje en een drankje erbij.

Er is veel besproken en er zijn afspraken gemaakt. De verdere organisatie van de bijeenkomst wordt opgepakt door de wijkcoördinator Daniëlle Ofman en praktijkcoördinatoren Donna Bakker en Anne Mars.

De officiële uitnodiging volgt snel, waarop alle genodigden zich kunnen inschrijven

De netwerkbijeenkomst is op maandag 30 september 2024 van 17.30 uur tot 20.00 uur.

Vragen?

Daniëlle Ofman

Wijkcoördinator Zaandam 06-45462262 d.ofman@hzwhuisartsenzorg.nl

Anne Mars

Praktijk Coördinator 06-10105386 a.mars@hzwhuisartsenzorg.nl

Donna Bakker

Praktijk Coördinator 06-51074408 d.bakker@hzwhuisartsenzorg.nl