Teamleider Erry Herdian over Sway op de Huisartsenpost

3 minuten

Erry Herdian is sinds 2022 Teamleider op de Huisartsenpost Zaandam.

Sinds een half jaar wordt Microsoft Sway gebruikt op de post. Wat het is en waarom het belangrijk is vertelt Erry in onderstaande interview.

“Met Sway begin je je dienst gelijk goed.”

Wat is Sway?

“Op alle computers op de Huisartsenpost start automatisch een Sway pagina. Dit ziet er uit als een website pagina met tekst en linkjes. Hier staat al het belangrijke Huisartsenpost nieuws. Denk aan een procedurewijziging of dat een ophaaldag van gebruikte instrumenten op een andere dag is i.v.m. feestdagen of dat we geen verklaringen afgeven voor letselschade.

Handige informatie! De berichten zijn kort en overzichtelijk. Je kunt alles lezen voordat je zelfs je kop koffie ophebt,” lacht Erry.

Voor wie is Sway?

“Voor iedereen die op de Huisartsenpost werkt, dus zeker niet alleen de triagisten! Voor de artsen op de post staat hier ook belangrijke informatie in!”

Wie vult Sway?

“De Managers Spoedzorg, maar ook de Teamleiders geven hier input voor. Mocht je zelf een bericht hebben voor Sway dan horen we dat graag.”

Wat zou je graag anders zien aan Sway?

“Niet iedereen start zelf de computer op. De computers staan in een weekend van vrijdag 17.00 uur tot maandag 8.00 uur aan. We hebben daarom ook de werkafspraak dat je Sway niet weg klikt. Op het bureaublad staat sinds kort ook een snelkoppeling naar Sway. Fijn als het lezen van Sway een gewoonte van iedereen wordt.”

Vragen over de Huisartsenposten?

Simone Swartsenburg

Manager Spoedzorg 075-2010221 s.swartsenburg@hzwhuisartsenzorg.nl

Stèphanie Voorsluijs

Manager Spoedzorg 075-2010221 s.voorsluijs@hzwhuisartsenzorg.nl

Leuk verhaal voor Sway of de HZW nieuwsbrief?

Mijntje Zaat

Communicatieadviseur 06-12750101 m.zaat@hzwhuisartsenzorg.nl