Op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom VIPLive?

3 minuten

Ben je ook zo benieuwd met welke nieuwe ontwikkelingen Topicus (makers van VIPLive) bezig is?

Dit is nu inzichtelijk gemaakt door middel van een ontwikkelkalender (roadmap). Je kunt deze terugvinden op https://roadmap.viplive.nl/.

Hoe werkt deze ontwikkelkalender?

Op de website staan verschillende onderdelen waar Topicus een overweging in maakt om te ontwikkelen, of welke al gepland staan om te ontwikkelen. Daarnaast kan je onder het tabje “Roadmap” de planning zien.

Zie je een onderdeel staan die je zo snel mogelijk ontwikkeld wilt hebben? Dan kun je hier extra urgentie aan geven door hierop te klikken en onderaan de pagina aan te geven hoe en waarom het belangrijk voor je is. Hoe meer mensen hierop stemmen, hoe eerder dit in behandeling genomen wordt!

Staat jouw VIPLive idee/wens nog niet vermeld op de roadmap? Meld dit dan aan Topicus door op de pagina in de rechterbovenhoek op “+ Submit idea” te klikken.

Geautomatiseerde oproepagenda

Vanuit HZW hebben we ook een ontwikkelverzoek ingestuurd voor de ontwikkelkalender. Dit is een doorontwikkeling van de “werklijst POH” waarbij de oproepagenda geautomatiseerd wordt.

Dit houdt in dat je kunt instellen dat al ketenzorgpatiënten automatisch een mail krijgen met een verzoek tot het maken van een afspraak. Dit voorkomt enorm veel onbeantwoorde telefoontjes en brieven!

Klinkt dit als een oplossing waar snel aan gewerkt moet worden? Dan moet eerst de “werklijst POH” gelanceerd worden, waarna ons verzoek hieraan toegevoegd kan worden. Stem snel op deze ontwikkeling!

Vragen over VIPLive?

Astrid Krikke

Coördinator Digitale Zorg 06-57729481 viplivehuisarts@hzwhuisartsenzorg.nl