Klankbordgroep Transmurale Zorg

2 minuten

HZW vertegenwoordigt de huisartsenzorg in de regio Zaanstreek-Waterland. Voor de doorontwikkeling en implementatie van transmurale projecten (bijvoorbeeld osteoporose, artrose of het meekijkconsult) zijn de wensen/behoeften/suggesties van de zorgverleners in de huisartsenzorg belangrijk. Daarom gaan we een Klankbord Transmurale Zorg starten en zijn we op zoek naar deelnemers. Cindy Groot, projectcoördinator Zorgprogramma’s, is hier het aanspreekpunt voor.

Wie kan zich aanmelden?

POH’s, Praktijkmanagers en Doktersassistenten van huisartsenpraktijken in de regio Zaanstreek-Waterland.

Wat doet het Klankbord Transmurale Zorg?

We zullen je alleen via de e-mail vragen stellen over een transmuraal project.

Wat is de mening van een POH/PM/DA over een bepaalde werkwijze? Werkt dit wel of niet in een huisartsenpraktijk? Is het een extra taak? Wordt dit al zo gedaan? Hoe kan het anders ingericht worden?

Door deze feedback is HZW beter op de hoogte wat praktisch en haalbaar is in de huisartsenpraktijk.

Hoeveel werk kost een deelname?

We vragen je een paar keer per jaar een aantal vragen via de e-mail. Het is aan jou hoe uitgebreid je de vragen beantwoord. Wel is het handig als je de vragen snel (binnen een week) kunt beantwoorden. Er worden geen (digitale) vergaderingen georganiseerd.

Interesse?

Vind je het interessant om je mening te geven/mee te denken? Meld je aan via c.groot@hzwhuisartsenzorg.nl of neem contact op met Cindy Groot voor meer informatie.

Cindy Groot

Projectleider Zorgprogramma’s 06-26560742 c.groot@hzwhuisartsenzorg.nl