Huisartsenpraktijk Wormerveer zit nu ook op MedicPlek

3 minuten

Naast een desktop versie is er ook een MedicPlek app.

Maandag 1 juli hebben we een nieuwe praktijk mogen verwelkomen op MedicPlek, namelijk Huisartsenpraktijk Wormerveer. Deze praktijk is de derde praktijk die zich aansluit op het regionale communicatie- en documentatie platform. 

“MedicPlek biedt een fijne plek om alles op één plek bij elkaar te hebben.”

Een feestelijke start 

De livegang werd feestelijk gevierd tijdens de koffiepauze. Dit gaf de medewerkers de tijd om te scrollen door de digitale praktijkgroep en vragen te stellen aan de aanwezige HZW collega’s: Anne Mars (Praktijk Coördinator) en Kaylee Portegies Zwart (Supportmedewerker Communicatie). Bovendien lichtte praktijkmanager Judith Kamphuijs toe waar MedicPlek op de praktijk voor gebruikt zal worden: het delen van nieuws en praktijkuitjes, maar ook als opslagplaats voor bijvoorbeeld de sociale kaart. 

Judith: “MedicPlek biedt een fijne plek om alles op één plek bij elkaar te hebben. Het makkelijkste vind ik de zoekfunctie. Als collega’s nu een specifiek nieuwsartikel zoeken hoeven ze niet meer oneindig door hun mail te klikken.” 

Alles op één plek: MedicPlek 

Op MedicPlek kunnen jouw praktijkmedewerkers snel protocollen en processen terugvinden, met elkaar communiceren rondom belangrijke updates en kun je jouw afgeschermde praktijkgroep op je eigen manier inrichten. 

Bovendien is het mogelijk om je aan te sluiten bij diverse subgroepen, met ieder hun eigen onderwerp. Denk aan een groep waar je lean tips met elkaar kunt uitwisselen, ervaringen per beroepsgroep kunt delen of een vacature kunt plaatsen. 

Vragen? Interesse? 

Ben je benieuwd of MedicPlek past bij de behoeften van jullie praktijk? Stuur een mail naar medicplek@hzwhuisartsenzorg.nl en we laten je graag een demo zien. De kosten worden regionaal betaald door HZW. Het gebruik van MedicPlek is geheel gratis voor huisartsenpraktijken uit de regio Zaanstreek Waterland. 

Michelle Kroone

Projectleider 075 20 10 221 medicplek@hzwhuisartsenzorg.nl