Doe mee met de ICT praktijkscan!

2 minuten

Zoals aangekondigd tijdens de  ALV hebben alle praktijken dit najaar de ICT praktijkscan ontvangen. In de ICT praktijkscan komen diverse aspecten van digitalisering en ICT aan bod. Denk aan onderwerpen zoals veiligheid en privacy, het gebruik van digitale middelen en digivaardigheden.

Wil je jouw praktijk nog beter voorbereiden op de toekomst?

Naast een terugrapportage met een advies en tips zullen alle gegevens gebruikt worden om te inventariseren waar de behoefte ligt voor ondersteuning op het gebied van digitalisering.

Als je de ICT praktijkscan invult ontvang je in het eerste kwartaal van 2023 een advies op maat van Michelle Kroone, projectleider digitale zorg. In het adviesrapport staan ook praktische tips waar je direct zelf mee aan de slag kunt gaan. Uiteraard kan je bij HZW terecht met vragen over digitalisering en ICT in je praktijk. Bijvoorbeeld met vragen over het gebruik van VIPLive.

Je hebt op 15 november 2022 de vragenlijst voor de ICT praktijkscan per mail ontvangen. Het kan zijn dat deze door jouw mailprogramma in de spam/ongewenste mail map wordt gestopt.

Indien er meerdere praktijkhouders per praktijk zijn raden we je aan de inzending samen af te stemmen zodat er één inzending per praktijk ingestuurd wordt. 

Vragen over de ICT Praktijkscan?

Michelle Kroone

Projectleider digitale zorg 075 20 10 221 m.kroone@hzwhuisartsenzorg.nl