Wet Zorg en Dwang: Nee, tenzij….

Tijdens deze bijeenkomst zal op een interactieve manier de kennis over de Wzd en de bewustwording over onvrijwillige zorg bij thuiswonende cliënten met een dementie worden vergroot.

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

Themabijeenkomst Wet zorg en dwang ambulant Zaanstreek Waterland

Begin van het jaar hebben we als ketenpartners, De Zorgcirkel, Zorggroep Zaanstreek, Stichting Wonen Zorg Purmerend, Evean en Huisartsen Zaanstreek Waterland, een handreiking Wzd ambulant Zaanstreek Waterland opgesteld waarin het proces inzet onvrijwillige zorg is vastgelegd met de rollen en verantwoordelijkheden.

Tijdens deze bijeenkomst zal op een interactieve manier de kennis over de Wzd en de bewustwording over onvrijwillige zorg bij thuiswonende cliënten met een dementie worden vergroot. Theatergroep Ervarea zal aan de hand van toneelspel verschillende situaties van onvrijwillige zorg die je in de thuissituatie bij de cliënt kan tegenkomen nabootsen.

Programma

14:45 Inloop 

15:00 Welkom en Inleiding 

15:15 Wat houdt de Wzd in door toneelgroep Ervarea

16:15 Pauze 

16:30 Rollen en verantwoordelijkheden van de verschillende functionarissen
Ervaringen uit de praktijk, waar op letten?

16:45 Hoe nu verder

16.50 Vragen 

17.00 Einde, netwerken onder het genot van een drankje

Locatie

Locatie P3, is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren in de buurt van de locatie is mogelijk, houd rekening met betaald parkeren op een sommige plaatsen en soms beperkte beschikbaarheid.

Vragen of opmerkingen?

Nienke Janssen

Projectcoördinator zorg 06-26508826 n.janssen@hzwhuisartsenzorg.nl