Webinar: Het GLI-programma, wat houdt het in?

Gezond Leefstijlcoaching is opgericht vanuit de gedachte dat zorg steeds meer gericht is op het voorkomen van erger. Een gezonde leefstijl speelt hierbij een belangrijke rol.

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

Versterking van de samenwerking tussen praktijkondersteuner en leefstijlcoach

Heb jij als praktijkondersteuner behoefte aan meer kennis om deze rol en verantwoordelijkheid goed te vervullen? Wil je weten hoe je jouw patiënten motiveert een volgende stap te maken richting het volgen van een leefstijlprogramma? Wil je daarnaast alle in’s en out’s van een leefstijlprogramma kennen, zodat je weet waartoe je jouw patiënten aanzet?

Om praktijkondersteuners te helpen deze uitdaging aan te gaan, organiseert Gezond Leefstijlcoaching een gratis webinar waar accreditatie voor is aangevraagd.

Deze webinar wordt aangeboden aan alle praktijkondersteuners die aangesloten zijn bij zorggroepen waar Gezond Leefstijlcoaching een contract mee heeft. Hierdoor hopen wij dat meer mensen hun weg vinden naar een gezondere leefstijl middels de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI).

Tijdens het webinar legt leefstijlcoach en voedingswetenschapper Fabian Rood van Gezond Leefstijlcoaching uit hoe het GLI-programma eruit ziet en wat het werk van de leefstijlcoach inhoudt. Ook word je meegenomen in één van de GLI-bijeenkomsten zodat je kunt ervaren wat jouw patiënt meemaakt tijdens zo’n bijeenkomst. 

Sprekers

Fabian Rood | voedingswetenschapper

Aanmelden

Na aanmelden ontvang je de link uiterlijk 27 maart per mail

Deze webinar is gratis voor alle zorgverleners uit de regio Zaanstreek en Waterland

Accreditatie

Accreditatie: in aanvraag voor NVvPO en V&VN