Stoppen met roken | Module 3

Tijdens deze dag ga je actief aan de slag met het vergroten van je professionele vaardigheden. Daarbij neem je voorbeelden uit je eigen praktijk uitgebreid onder de loep

Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst Inschrijven

Grenzen en mogelijkheden als professional

Speciaal voor de ervaren professional is deze module ontwikkeld. Wanneer je module 1 & 2 hebt gevolgd, beschik je over basiskennis en vaardigheden om mensen die stoppen met roken goed te kunnen begeleiden. Nu je deze kennis en vaardigheden in de praktijk brengt, heb je wellicht vragen die vérder gaan.

Elke professional heeft in zijn dagelijks werk te maken met ‘lastige cliënten’, maar niet iedereen vindt dezelfde mensen lastig om mee te werken. Welke aspecten zijn het voor jou die iemand een ‘lastige cliënt’ maken? Waar liggen jouw grenzen als professional, welke invloed heb jij en welke handvatten kan Motiverende gespreksvoering hierin bieden? Zijn er meer mogelijkheden om te motiveren?

Ook komt de rol van emoties bij terugval uitgebreid aan bod.
Waarom komt dit soort emoties naar boven bij stoppen met roken? Hoort het wel of niet tot je taak als professional om hier op in te gaan? Je neemt een “kijkje in het brein” en krijgt meer inzicht in de invloed van roken én stoppen met roken op emoties.

Docenten

Simone Königs

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging. Check altijd je spambox. Geen automatische bevestiging betekent dat de inschrijving niet gelukt is. Probeer het opnieuw of neem contact op met scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl.

Tijdens de pauze wordt lunch geserveerd

Accreditatie

Kwaliteitsregister Stop met Roken: 6 punten

Inschrijven voor deze cursus/bijeenkomst

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox, heb je deze niet ontvangen, controleer je spam box.

Inschrijven
Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst
Locatie van de cursus Kantoor HZW, Mercuriusweg 5, Wormer
Datum en tijd Dinsdag 13 juni • 09:30 - 16:30