Scholing IMIS

De hoofddoelstelling is het trainen van zorgverleners volgens de laatste inzichten over inhalatietechniek en het geven van instructie op basis van wetenschappelijk onderbouwde kennis.

Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst Inschrijven

Programma

Voor het verbeteren van de inhalatietechniek bij patiënten is het trainen van zorgverleners een belangrijk middel. De voorschrijver, maar ook de apothekersassistent, ( long-) verpleegkundige of de praktijkondersteuner bij de huisarts zijn de belangrijkste bronnen van informatie voor de patiënt.

Een goed geïnformeerde en getrainde hulpverlener kent de karakteristieken van de verschillende inhalatoren, kent de juiste inhalatietechnieken en kan deze informatie ook omzetten naar een instructie aan de patiënt met oog voor de individuele mogelijkheden van die patiënt.

De hoofddoelstelling is het trainen van zorgverleners volgens de laatste inzichten over inhalatietechniek en het geven van instructie op basis van wetenschappelijk onderbouwde kennis en onafhankelijk van farmaceuten. De secundaire uitkomst is een betere inhalatietechniek bij patiënten.

Docent

  • Esther Beemsterboer | gespecialiseerd longverpleegkundige
  • Fida Neek | Kaderarts COPD

Aanmelden

Gratis voor zorgverleners uit de regio Zaanstreek en Waterland.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Check altijd je spambox. Geen bevestiging betekent dat de inschrijving niet gelukt is. Probeer het opnieuw of neem contact op met de scholingscoördinator HZW

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden van HZW. Kun je de scholing toch niet bijwonen? Kosteloos annuleren kan tot 5 werkdagen voor de scholing via scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl.

We starten de avond om 17.30 uur met een buffet.

Accreditatie

  • Huisartsen: 2 punten
  • Praktijkondersteuners: 3 punten
  • Verpleegkundigen: 3 punten

Inschrijven voor deze cursus/bijeenkomst

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox, heb je deze niet ontvangen, controleer je spam box.

Inschrijven
Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst
Locatie van de cursus Kantoor HZW, Mercuriusweg 5, Wormer
Datum en tijd Woensdag 3 juli • 18:00 - 21:00