Lean: basisworkshop

Benieuwd naar wat Lean werken is en of het past bij de huisartsenpraktijk? Volg de basisworkshop Lean werken in de huisartsenpraktijk!

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

Benieuwd naar wat Lean werken is en of het past bij de huisartsenpraktijk? Volg de basisworkshop Lean werken in de huisartsenpraktijk!

Lean werken is een methode die oorspronkelijk uit de industriële sector komt, maar inmiddels al jaren succesvol in de zorg toegepast wordt, van huisartsenpraktijk tot ziekenhuis en GGZ. Het draait om het verbeteren van processen, het verminderen van verspillingen en het vergroten van de patiëntwaarde. In een huisartsenpraktijk kan Lean werken bijvoorbeeld leiden tot kortere wachttijden, minder administratieve rompslomp en een betere kwaliteit van zorg.

Tijdens de basisworkshop Lean in de huisartsenpraktijk maakt u kennis met de principes van Lean. In een interactieve en praktijkgerichte setting leert u hoe u processen in uw praktijk kritisch kunt bekijken en verbeteren. U krijgt concrete handvatten en oefent met verschillende Lean technieken, zodat u na de workshop direct aan de slag kunt met het toepassen van Lean in uw praktijkvoering.

Of u nu al bekend bent met Lean werken of er nog helemaal geen ervaring mee heeft, deze workshop is geschikt voor iedereen. Om écht Lean te kunnen werken is het van belang dat de gehele praktijk bekend is met Lean werken. Ons advies is om met de gehele praktijk in ieder geval de basisworkshop te volgen.

Aanmelden

Gratis voor alle zorgverleners uit de regio Zaanstreek en Waterland

Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging. Check altijd je spambox. Geen automatische bevestiging betekent dat de inschrijving niet gelukt is. Probeer het opnieuw of neem contact op met de scholingscoördinator HZW

We starten de avond om 17.30 uur met een buffet

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden van HZW. Kun je de scholing toch niet bijwonen? Kosteloos annuleren kan tot 5 werkdagen voor de scholing via scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl.

Liever de basisworkshop alleen met de eigen praktijk volgen? Neem contact met ons op.

Vragen over Lean?

Nienke Janssen

Projectcoördinator zorg 06-26508826 n.janssen@hzwhuisartsenzorg.nl