Lean: basisworkshop

Benieuwd naar wat Lean werken is en of het past bij de huisartsenpraktijk? Volg de basisworkshop Lean werken in de huisartsenpraktijk!

Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst Inschrijven

Benieuwd naar wat Lean werken is en of het past bij de huisartsenpraktijk? Volg de basisworkshop Lean werken in de huisartsenpraktijk!

Lean werken is een methode die oorspronkelijk uit de industriële sector komt, maar inmiddels al jaren succesvol in de zorg toegepast wordt, van huisartsenpraktijk tot ziekenhuis en GGZ. Het draait om het verbeteren van processen, het verminderen van verspillingen en het vergroten van de patiëntwaarde. In een huisartsenpraktijk kan Lean werken bijvoorbeeld leiden tot kortere wachttijden, minder administratieve rompslomp en een betere kwaliteit van zorg.

Tijdens de basisworkshop Lean in de huisartsenpraktijk maakt u kennis met de principes van Lean. In een interactieve en praktijkgerichte setting leert u hoe u processen in uw praktijk kritisch kunt bekijken en verbeteren. U krijgt concrete handvatten en oefent met verschillende Lean technieken, zodat u na de workshop direct aan de slag kunt met het toepassen van Lean in uw praktijkvoering.

Of u nu al bekend bent met Lean werken of er nog helemaal geen ervaring mee heeft, deze workshop is geschikt voor iedereen. Om écht Lean te kunnen werken is het van belang dat de gehele praktijk bekend is met Lean werken. Ons advies is om met de gehele praktijk in ieder geval de basisworkshop te volgen.

Aanmelden

Gratis voor alle zorgverleners uit de regio Zaanstreek en Waterland

Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging. Check altijd je spambox. Geen automatische bevestiging betekent dat de inschrijving niet gelukt is. Probeer het opnieuw of neem contact op met de scholingscoördinator HZW

We starten de avond om 17.30 uur met een buffet

Liever de basisworkshop alleen met de eigen praktijk volgen? Neem contact op met Lianda Bakker om te kijken naar de mogelijkheden.

Vragen over Lean?

Lianda Bakker

Coördinator zorgpaden 06-26564916 l.bakker@hzwhuisartsenzorg.nl

Inschrijven voor deze cursus/bijeenkomst

Je ontvangt een bevestiging in je mailbox, heb je deze niet ontvangen: controleer je spam box.

Inschrijven
Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst
Locatie van de cursus Kantoor HZW, Mercuriusweg 5, Wormer
Datum en tijd Donderdag 28 september • 18:00 - 21:00