Kennissymposium: De successen in de palliatieve zorg show

Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar.

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar. Neem contact op met de organisatie om op een reservelijst geplaatst te worden. 

Op 14 februari 2023 organiseren de netwerken palliatieve zorg NHN&ZW een kennissymposium om elkaar te kunnen ontmoeten, van elkaar te leren en resultaten van succesvolle projecten in de regio met elkaar te delen en elkaar te inspireren!

Vanuit de patient-journey belichten Sabine Uitslag, Thomas Borggrefe en John van der Sanden zeer herkenbare situaties en worden de resultaten van de projecten belicht. Dit alles onder begeleiding van een geweldige live band 30 Something, die de situaties muzikale kracht bijzetten. 

Je kijk op jouw werk, werkomgeving, collega’s, managers en patiënten zal nooit meer hetzelfde zijn. En door anders te gaan kijken en de instrumenten uit de projecten te gebruiken, kunnen we vanuit meer wijsheid handelen, en een positieve verandering in gang zetten. Want die is nodig, heel hard nodig! Maar dat kunnen we alleen samen doen. Deze show zet die positieve energie in beweging. Vanuit urgentie én inspiratie.

De organisatie loopt via Netwerken Palliatieve Zorg Noord Holland Noord / Zaanstreek Waterland. Op die inschrijfpagina staat het aantal beschikbare plekken vermeld.

Uitnodiging Kennissymposium Palliatieve Zorg

PDF bestand