Jeugdteam Zaanstad en huisartsenbijeenkomst

Let op: deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor huisartsenpraktijken werkzaam in Zaanstad.

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

Stichting Jeugdteam Zaanstad heeft het initiatief genomen om vanaf najaar 2022 te gaan werken met POH’s jeugd en gezin in de huisartsenpraktijken, waar mogelijk. HZW ondersteunt dit initiatief. Op deze manier willen we korte lijnen waarborgen tussen Jeugdteam en huisarts en de samenwerking verstevigen.

In dit achtergrondartikel lees je in het kort meer over het initiatief en de ervaringen met een POH Jeugd elders (Purmerend en landelijk).

Op dinsdag 8 november om 17.30 uur organiseren we hierover een informatiebijeenkomst van maximaal 1,5 uur in het HZW kantoor in Wormer.

Programma

  • Maaike Rietbergen, huisarts in Saendelft en voorzitter van de commissie GGZ, geeft toelichting over de samenwerking en ontwikkeling.
  • Theo Schut, projectleider namens het Jeugdteam Zaanstad, spreekt over het verbeterplan rondom de samenwerking. Daarnaast geeft Theo uitleg over de mogelijkheid voor inzet van een POH Jeugd en Gezin en over het implementatieproces.
  • Daarna is er ruimte voor gesprek en beantwoorden van vragen.
  • Vervolgens kun je jouw interesse in het werken met een POH jeugd en gezin aangeven. De verdere procedure wordt in de bijeenkomst toegelicht.

Doelgroep

Let op: deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor huisartsenpraktijken werkzaam in Zaanstad.

Meld je ook aan als u niet fysiek aanwezig kan zijn. De bijeenkomst wordt opgenomen. Vermeld dit dan s.v.p. bij uw aanmelding in het opmerkingenveld zodat wij met de catering rekening kunnen houden. Je ontvangt de opname-link achteraf per mail.

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je direct een automatische bevestiging. Check altijd je spambox. Geen automatische bevestiging betekend dat de inschrijving niet gelukt is. Probeer het opnieuw of neem contact op met scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl

De avond start om 17.00 uur met een buffet.

Vragen voor Jeugdteam Zaanstad?

Neem contact op met Theo Schut, projectleider: 06-24894706.

Vragen voor de GGZ Commissie?

Vanuit HZW zit Floor Groot bij deze commissie.

Floor Groot

Coördinator Wijkgericht werken 06-27148822 f.groot@hzwhuisartsenzorg.nl