Training huisartsenzorg in crisisomstandigheden

Hoe doe je dat als een of meerdere praktijken niet meer beschikbaar zijn, je geen of onvoldoende persoonlijke beschermingsmiddelen meer hebt of er te weinig personele capaciteit beschikbaar is om de zorgverlening te continueren?

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

De harde realiteit heeft ons de afgelopen jaren geleerd dat een huisartsenpraktijk getroffen kan worden door een crisis van welke soort, duur en omvang dan ook.
Het gaat dan niet alleen over COVID-19, maar ook over cybercrime, een grote gifwolk of bijvoorbeeld langdurige stroomuitval. Tegelijkertijd heeft de huisartsenzorg de taak om onder alle omstandigheden goede zorg te blijven verlenen. Hoe doe je dat als een of meerdere praktijken niet meer beschikbaar zijn, je geen of onvoldoende persoonlijke beschermingsmiddelen meer hebt of er te weinig personele capaciteit beschikbaar is om de zorgverlening te continueren?

De training bespreekt op een heel praktische en informatieve wijze uw rol als praktijkmanager. De praktijkmanager vormt de ‘linking pin’ tussen de huisartsen in de HAGRO, de HAGRO-coördinatoren en de leden van het Crisisteam.

Het interactieve programma moet u zelf ervaren. Gedurende de training worden tips, trucs en tools aangereikt. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: de wereld van de crisisbeheersing, de rol van veiligheidsregio’s, uw eigen crisisorganisatie HZW, Samenwerken, Informatiedeling en Scenariodenken. Voor deelname is geen extra voorbereiding noodzakelijk.

Aanmelden

Na aanmelding ontvang je direct een automatische bevestiging. Check altijd je spambox. Geen automatische bevestiging betekent dat de inschrijving niet gelukt is. Probeer het opnieuw of neem contact op met scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl.