Digi Event

Na de zomer volgt het definitieve programma en kun je je inschrijven voor het event en de workshops.

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

Ben jij klaar voor het ICT event van het jaar? Op dinsdag 10 december 2024 vindt hét HZW Digi Event plaats. Of je nu een digibeet bent of een doorgewinterde digi-nerd, dit event is voor iedereen werkzaam in een huisartsenpraktijk in Zaanstreek Waterland! 

Locatie: Taets Art en Event Park
Tijdstip: 17.00 – 22.00 uur, incl. lopend buffet en afsluitende netwerkborrel
Kosten: gratis voor aangesloten huisartsenpraktijken uit Zaanstreek Waterland

Programma

Tijdens het event zullen we je meenemen op een reis door het veranderde ICT- en zorglandschap.

De avond zal ingeleid worden door een interactieve lezing van spreker Suzanne Verheijden. Met veel humor vertelt Suzanne over ontwikkelingen en veranderkracht: hoe blijf je als zorgprofessional nieuwsgierig en gemotiveerd om jezelf te blijven ontwikkelen? 

Kies uit verschillende praktische en uitdagende workshops, met onderwerpen zoals spraaktechnologie in de huisartsenpraktijk, slimmer digitaal werken ( door o.a. gebruik van ChatGPT)  en hoe optimaliseer je het gebruik van een patiëntenportaal en het e-consult.  

Noteer alvast 10 december in je agenda!

Na de zomer volgt het definitieve programma en kun je je inschrijven voor het event en de workshops. Houd onze nieuwsbrief en scholingsagenda in de gaten. 

Vragen?

Neem contact met ons op via info@hzwhuisartsenzorg.nl.

Op 10 december zulken beide Huisartsen Spoedposten om 16:00 uur i.p.v. 17:oo uur open gaan. Op die manier kun je direct doorstromen naar het Digi Event.