Congres Kanker & Leven

In de ochtend volg je de landelijke livestream vanuit huis en in de middag is er in Heiloo een regionale live bijeenkomst.

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

Een hybride congres!

In de ochtend volg je de landelijke livestream vanuit huis en in de middag is er in Heiloo een regionale live bijeenkomst.

Organisatie

Het congres wordt georganiseerd door IKNL en NFK namens de Taskforce Cancer Survivorship Care, een landelijk samenwerkingsverband waarin professionals, onderzoekers, beleidsmakers en patiëntenorganisaties hun krachten en expertise bundelen, om passende zorg voor mensen die leven met en na kanker mogelijk te maken. En in samenwerking met Regionale Ondersteuninsgsstructuren (Proscoop, Reos, Robuust, ZONH, ROS Friesland, Samergo en Raedelijn), Congress Care en Heuvelman Sound & Vision.

Ageeth Nolet is hier namens HZW aanwezig. Zij vertelt tijdens deze middag over Positieve Gezondheid.

Doelgroep

Het congres is multidisciplinair, alle zorgprofessionals zijn welkom. Van verpleegkundigen, psychologen, huisartsen, bedrijfsartsen, diëtisten en oncologen tot fysiotherapeuten, radiotherapeuten, arbeidsgeneeskundigen en informele zorgverleners. Ook onderzoekers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit congres.

Kosten

Alleen de ochtend of alleen de middag: €120,00.
Hele dag: €185,00.

Accreditatie

V&VN: wordt aangevraagd
ABAN: wordt aangevraagd
Kwaliteitshuis Fysiotherapie (KNGF en SKF): wordt aangevraagd
VSR: wordt aangevraagd
ADAP: wordt aangevraagd
NIP: wordt aangevraagd
SKGV: wordt aangevraagd