Caspir module 6

Openbare inschrijving. De scholing vindt plaats in Amstelveen

Het is op dit moment niet mogelijk om je online in te schrijven voor deze cursus/bijeenkomst. Neem contact met ons op.

Module 6 van de Caspir Cursus is een verplichte nascholing voor de huisartsen en praktijkondersteuners die de basis Caspir cursus Module 1 tot en met 5 hebben afgerond. Door deze nascholing te volgen blijft jouw certificaat, die je bij Module 1 tot en met 5 hebt behaald, geldig. Dit is nodig, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van spirometrie én jouw vaardigheden actueel te houden.

Portfolio

Lever je bij deze scholing ook een portfolio in? Deze mag worden meegenomen op de scholingsavond. Het portfolio dient te worden aangeleverd in een smalle show-map. Voorzie het portfolio van namen van deelnemers, scholing kenmerk en locatie met een gefrankeerde retourenvelop. Portfolio kan onder voorwaarden digitaal worden aangeleverd (portfolio@stateoftheair.nl). Kijk voor alle voorwaarden voor het portfolio in het menu “Informatie” op onze website!

Organisatie

Deze scholing wordt georganiseert door State of the AIR. Meer informatie over het aanleveren van de casuïstiek en het portfolio ontvang je na inschrijving van State of the AIR.

Locatie

LET OP: DEZE SCHOLING VIND PLAATS IN AMSTELVEEN. Exacte locatie volgt.

Aanmelden

De avond start om 17.30 uur met soep en broodjes

accreditatie: 3 uur (via de CAHAG).

Deelnemers waarderen deze nascholing gemiddeld met een 8,1

Docenten

  • Harry Heijerman | Longarts UMC Utrecht
  • Renee van IJzerloo | kaderarts
  • Joost Admiraal | Longfunctieanalist UMC Amsterdam

Kosten

€ 230

Je ontvangt een e-mail en deze is tevens een bevestiging van jouw inschrijving voor deelname aan- en factuur voor de scholing Caspir Module 6.

Let op: de inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld voor de nascholing voldaan is.

Vergoeding

Per 2023 zijn de prijzen voor alle deelnemers gelijk. Zorgverleners van huisartsenpraktijken die zijn aangesloten bij HZW komen in aanmerking voor een vergoeding vanuit HZW. Neem hiervoor contact op via scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl

Jolien Verschragen

Scholingscoördinator 075-2010221 scholingen@hzwhuisartsenzorg.nl