Basisworkshop Lean: individuele inschrijving

Niet aanwezig kunnen zijn bij de basisworkshop voor de gehele praktijk? Schrijf je nu in om alsnog de basisworkshop te volgen!

Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst Inschrijven

Niet aanwezig kunnen zijn bij de basisworkshop voor de gehele praktijk? Schrijf je nu in om alsnog de basisworkshop te volgen!

Deze scholing is exclusief voor praktijken die zich aangemeld hebben voor het programma “Efficiënte bedrijfsvoering met behulp van Lean” van Toekomst bestendige huisartsenzorg.

Inschrijven zonder hiervoor aangemeld te zijn is niet mogelijk.

Als eerste onderdeel van dit Lean programma zal iedere praktijk een basisworkshop krijgen. Deze basisworkshop wordt begeleid door Lean in de 1e Lijn.

Lean in de 1e lijn

Het team van Lean in de 1e lijnL-1-L,  bestaat uit ervaringsdeskundigen. Zij kennen de huisartsenpraktijk door en door: ze komen niet alleen in de zorg, maar ook uit de zorg! Ze hebben zelf aan den lijve ondervonden hoe lastig het werken in de eerste lijn kan zijn als processen niet optimaal verlopen. Daarom hebben zij besloten het Lean werken in de Nederlandse huisartsenzorg te introduceren.

Aanmelden

Kies een van de genoemde data en tijden om je in te schrijven voor de basisworkshop. Er is een minimum van 8 deelnemers vereist.

Accreditatie is aangevraagd voor 4 punten

Vragen? Meer weten?

Lianda Bakker

Coördinator zorgpaden 075-2010221 l.bakker@hzwhuisartsenzorg.nl

Inschrijven voor deze cursus/bijeenkomst

Je ontvangt direct een bevestiging in je mailbox, heb je deze niet ontvangen: controleer je spam box.

Inschrijven
Dit betreft een gratis cursus/bijeenkomst
Locatie van de cursus Kantoor HZW, Mercuriusweg 5, Wormerveer
Datum en tijd Woensdag 26 oktober (middag) • 13:00 - 17:00 Woensdag 12 oktober (middag) • 13:00 - 17:00