Menu Sluiten

Vacature voor Secretaresse/Administratief medewerker (32-38 uur)

De vacature is inmiddels vervuld. Er kan niet meer gereageerd worden.

Je gaat deel uitmaken van een overkoepelende en groeiende eerstelijns zorgorganisatie in de regio Zaanstreek Waterland en gaat samenwerken met een 30-tal collega’s.

Over de functie

Als secretaresse ben je een belangrijke factor binnen de organisatie. Je beantwoordt de telefoon en inkomende algemene e-mail, ontvangt gasten en biedt administratieve ondersteuning op verschillende vlakken.

Welke taken zijn er?

 • Je behandelt de post, beheert de algemene e-mailbox en beantwoordt de telefoon.
 • Je bent de vraagbaak voor collega’s als het gaat om de interne organisatie en praktische zaken.
 • Je biedt ondersteuning bij het plannen van (zoom)bijeenkomsten of vergaderingen waar externe partijen bij betrokken zijn.
 • Je overlegt met de communicatieadviseur en draagt bij aan de interne communicatie bij het opstellen van nieuwsbrieven.
 • Je houdt de contractinformatie met betrekking tot de aangesloten huisartsenpraktijken, diëtistenpraktijken en leefstijlcoaches.
 • Je biedt HR-ondersteuning o.a. door het opstellen en versturen van overeenkomsten, het afstemmen met de (externe) personeelsadministratie, het ziek- en herstelmelden en het regelen van praktische zaken voor nieuwe of vertrekkende medewerkers.

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO-4 opleiding en (enige) relevante werkervaring.
 • Je bent zelfstartend en neemt als vanzelfsprekend initiatief.
 • Je bent communicatief sterk (mondeling en schriftelijk).
 • Je bent geordend, goed in organiseren en oplossen van praktische problemen.
 • Niet strikt noodzakelijk, maar wel welkom: je hebt belangstelling voor of ervaring binnen de zorgsector.

Over ons

HZW Huisartsenposten is de organisatie rondom de huisartsenposten in Purmerend en Zaandam. De huisartsenposten zijn bedoeld voor de spoedeisende hulp tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten voor klachten die niet kunnen wachten op de beschikbaarheid van de eigen huisarts.

HZW SEZ (Samen Eerstelijns Zorg) verleent en organiseert de ketenzorg voor chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD, hart- en vaatziekten (CVRM) en Ouderenzorg. Daarnaast ondersteunen wij samenwerkingen met huisartsenpraktijken en overige eerste- en tweedelijnszorg organisaties en de verschillende domeinen (sociaal domein en gemeente). Verder stimuleren en initiëren wij scholingen, projecten en zorginnovaties.

Samen is één van onze kernwaarden: we werken nauw samen met aangesloten huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuisorganisaties, zorgverzekeraars en gemeentes in Zaanstreek en Waterland.

Ons aandachtsgebied telt ongeveer 330.000 inwoners in de regio, 134 huisartsen en 95 huisartsenpraktijken.

Op dit moment werken circa 30 medewerkers aan de doorontwikkeling van ketenzorg, zorgverbetering en ondersteuning aan huisartsenpraktijken.
Bij de huisartsenposten werken circa 90  medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg en een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Je hebt daarbij recht op 6,5 % eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.
 • Een organisatie van enthousiaste en betrokken medewerkers.
 • Werktijden zijn in overleg te bepalen.

Solliciteren

Wanneer je interesse hebt, kun je je motivatie en CV per e-mail sturen aan HZW SEZ ter attentie van Marianne Salentijn (m.salentijn@zorggroepsez.nl).

Meer informatie over onze organisaties kun je vinden op de volgende websites: www.hzwhuisartsenzorg.nl en www.huisartsenposten.nl en www.zorggroepsez.nl.